AL: KalPa-luotsi Tapparan kollegalle: ”Mene sinä v*tun mikkihiiri siitä leikkimästä Rautakorpea”

© Kuva: Ilari Isotalo

Aamulehden mukaan Tapparan ja KalPan pelin loppuhetkillä tunteet kuumenivat niin kaukalossa kuin kaukalon ulkopuolella, missä heitettiin hyvin värikästä tekstiä vaihtopenkiltä toiselle.

KalPan päävalmentaja Pekka Virta ei pitänyt siitä, millaisia otteita Tappara alkoi käyttää pelin loppupuolella. Tunteet kuumenivat huolella vaihtopenkin takana siinä vaiheessa, kun Pekka Jormakka kävi Kasperi Kapasen kimppuun pelitilanteen ulkopuolella.

Siitä Virta tulistui.

– Mene sinä v*tun mikkihiiri siitä leikkimästä (Jukka) Rautakorpea, Virta huusi Tapolalle Aamulehden valokuvaajan mukaan.

Heitolla Virta viittasi Rautakorpeen, joka toimi Tapparan edellisenä päävalmentajana. Tapola puolestaan oli Rautakorven johtamassa valmennuksessa apuvalmentajana.

– Tappara-pelaaja kävi meidän pikkupoikamme päälle. Hyvä kun selvisi hengissä. Loppu ärsytti kaiken kaikkiaan. Me emme tulleet provosoimaan tai provosoitumaan, mutta olin huolissani pelaajistani. Halusin varoittaa heitä aikalisällä, Virta taustoitti niin tulistunutta tilannetta kuin hetkeä myöhemmin ottamaansa aikalisää.

Aamulehden alkuperäinen juttu löytyy täältä.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!