Mestiksen kurinpitäjä on määrännyt SaPKon puolustajalle Paavo Ylipainolle kahden ottelun pelikiellon tuomarin koskemattomuuden loukkaamisesta. Ylipaino heitti linjatuomarin jäähän keskiviikkona SaPKon ja Peliittojen jatkoajan loppuhetkillä.

Ylipaino ei saanut ajassa 64.57 tapahtuneesta tilanteesta jäähyä, mutta otteluvalvoja pyysi tapauksen ottamista käsittelyyn, koska hän näki tilanteen ottelurangaistuksen arvoiseksi.

Tilanne alkoi, kun Peliittojen pelaaja töytäisi Ylipainoa selkään poikittaisella mailalla. Ylipaino kääntyi ja aloitti taklaajan kanssa pystypainin. Linjatuomarit erottelivat painijat toisistaan ja jäivät pitelemään pelaajia erillään, jolloin Ylipaino ottaa tiukan otteen linjatuomarista ja siirtää tämän kovin ottein irti itsestään sillä seurauksella, että linjatuomari lentää heittotyyppisesti irti pelaajasta ja kaatuu jäähän.

Linjatuomari ei loukkaantunut vaan nousi ylös jatkamaan tilanteen rauhoittamista.

Paavo Ylipaino kärsii pelikieltonsa ottelunsa perjantain ja lauantain Jukurit-otteluissa.