Lev Prahan tilanne selkiytymässä – suomalaisten sopimukset julki lähipäivinä?

© Kuva: Juha Tamminen

Lev Prahan osallistuminen ensi kauden KHL:ään on ollut viime päivinä epävarmaa, sillä seuralla on ollut venäläismedian mukaan taloudellisia vaikeuksia (uutinen).

Tuore tieto kuitenkin kertoo, että prahalaisseuran tilanne olisi selkiytymässä parempaan suuntaan. KHL:n varapresidentti Dmitri Kurbatov kertoi tiistaina uutistoimisto RIA Novostille, että ”Levillä pitäisi olla kaikki asiat kunnossa” ja prahalaisseura on osallistumassa ensi kauden KHL:ään.

Tämä tietää myös sitä, että Lev Praha julkistaa lähiaikoina suomalaisten sopimuksia. Kuten SuomiKiekko-sivusto jo toukokuun alussa uutisoi, Petri Vehanen on jatkamassa uraansa KHL:ssä ja Lev Prahassa. Tapparan ex-käskijä Jukka Rautakorven pahvi on niin ikään julkistamista vaille valmis. Hyökkääjä Niko Kapasen ja puolustaja Topi Jaakolan jatkokontrahdit Levin kanssa ovat myös täysin mahdollisia – kaksikon näytöt riittävät kevyesti jatkopahviin.

Tällä hetkellä kahdella suomalaisella on ensi sesongin kattavat sopimukset Lev Prahan kanssa. Puolustaja Mikko Mäenpää ja maalivahti Atte Engren pelaavat varmuudella Prahassa.