Lev Prahan tilanne selkiytymässä – suomalaisten sopimukset julki lähipäivinä?

© Kuva: Juha Tamminen

Lev Prahan osallistuminen ensi kauden KHL:ään on ollut viime päivinä epävarmaa, sillä seuralla on ollut venäläismedian mukaan taloudellisia vaikeuksia (uutinen).

Tuore tieto kuitenkin kertoo, että prahalaisseuran tilanne olisi selkiytymässä parempaan suuntaan. KHL:n varapresidentti Dmitri Kurbatov kertoi tiistaina uutistoimisto RIA Novostille, että ”Levillä pitäisi olla kaikki asiat kunnossa” ja prahalaisseura on osallistumassa ensi kauden KHL:ään.

Tämä tietää myös sitä, että Lev Praha julkistaa lähiaikoina suomalaisten sopimuksia. Kuten SuomiKiekko-sivusto jo toukokuun alussa uutisoi, Petri Vehanen on jatkamassa uraansa KHL:ssä ja Lev Prahassa. Tapparan ex-käskijä Jukka Rautakorven pahvi on niin ikään julkistamista vaille valmis. Hyökkääjä Niko Kapasen ja puolustaja Topi Jaakolan jatkokontrahdit Levin kanssa ovat myös täysin mahdollisia – kaksikon näytöt riittävät kevyesti jatkopahviin.

Tällä hetkellä kahdella suomalaisella on ensi sesongin kattavat sopimukset Lev Prahan kanssa. Puolustaja Mikko Mäenpää ja maalivahti Atte Engren pelaavat varmuudella Prahassa.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.