Ostaako NHL-seura kalliin tähtisentterin sopimuksen ulos? – ”Olen miettinyt sitä”

© Kuva: Getty Images

New York Rangersin Brad Richards aloittaa Rangersin kanssa ensi yönä Stanley Cupin metsästyksen, kun seura saa vastaansa Suomen aikaa kello 02 alkavassa pelissä Philadelphia Flyersin.

Sentterinä pelaava Richards on kuitenkin joutunut miettimään sitä, jatkaako hän enää tämän kauden jälkeen New Yorkissa. Hänen sopimuksensa on nimittäin isokokoinen ja ensi kesänä NHL-seurat voivat vielä käyttää ”ilmaisia ulosostoja”, eli ulosostoja, joista ei jää mitään osuutta sopimuksesta kummittelemaan seuran palkkakattoon.

New York Postin Rangers-toimittaja Larry Brooksin mukaan on mahdollista, että Rangers käyttää ilmaisen ulososton kesällä Richardsiin.

– Valehtelisin jos väittäisin, etten ole miettinyt sitä (sopimustilannetta). Mutta sillä ei ole merkitystä minun valmistautumiseen pudotuspeleihin, Richards itse sanoi New York Postille.

Richardsilla on sopimustaan jäljellä vielä kuusi kautta. Hän tienaa ensi kaudesta 8,5 miljoonaa dollaria. Richardsin sopimuksen palkkakattoon vaikuttava lukema on 6,67 miljoonaa dollaria.