Tällä kaudella puolivälieriin Liigassa yltänyt Blues julkaisi kasan uusia sopimuksia.

Aiemmin ilmoitetun Kai Kantolan diilin (lue lisää täältä) lisäksi Espooseen siirtyvät SaiPassa viimeiset kaksi kautta pelannut Stefano Giliati ja HIFK:ta samaiset kaksi kautta edustanut Roope Tajala.

Näiden lisäksi Blues ilmoitti myös tehneensä sopimukset maalivahti Eetu Laurikaisen, puolustajien Victor Westermarckin ja Otso Rantakarin sekä A-junioreista nostettujen hyökkääjien Iikka Kangasniemen ja Timi Lahtisen kanssa.

Uusista pelaajista Giliati iski ensin kaudella 2012-2013 tehot 18+18 SaiPan riveissä. Tällä kaudella tahti oli vaisumpi ja samalla sesonkia haittasi myös loukkaantuminen, mikä piti Giliatin tovin sivussa peleistä. 35 runkosarjaottelussa pisteitä kertyi 18 (4+14). Pudotuspeleissä 13 kamppailussa tehoja kertyi 2+5=7.

HIFK:sta Bluesin siirtyvä Talaja palaa samalla Bluesiin, jota hän edusti kaudet 2010-2011 ja 2011-2012. Näistä jälkimmäisellä Talaja iski runkosarjassa peräti 18 maalia.

Maalivahtiosastoa vahvistava Laurikainen puolestaan edusti kaksi viimeisintä kautta WHL-seura Swift Current Broncosia. Sinne Laurikainen siirtyi JYPin organisaatiosta, missä pelejä tilille kertyi eri juniorijoukkueissa sekä Mestiksessä JYP Akatemian riveissä.