AHL-pelaaja sai kiekosta suuhun – laittoi hurjan kuvan twitteriin

© Kuva: Getty Images

AHL-seura Grand Rapids Griffinsin hyökkääjä Mitch Callahan koki keskiviikkona kovia Iowa Wildia vastaan.

Callahan maksoi jo ensimmäisessä erässä kovan hinnan ollessaan maalin edessä, kun joukkuetoveri lämäsi kiekon Callahanin suuhun. Callahan poistui vertavuotavana pukuhuoneeseen joukkuetoverien kerätessä talteen miehen hampaita. Mliven mukaan Callahan laittoi jo vartin päästä tapahtuneesta hurjan selfien twitteriinsä (linkki alla).

Mliven mukaan Callahan vietiin sairaalaan neljän irronneen hampaan kera. Griffinsin päävalmentaja Jeff Blashill ei taputtanut käsiään Callahanin selfiestä. Blashillin mukaan pelaajien täytyisi miettiä tarkemmin, mitä materiaalia sosiaaliseen mediaan laittavat.

Katso kuva (jos uskallat) tästä Callahanin twitter-linkistä.