Yhdysvaltalaistähti: ”En ole pyytänyt siirtoa”

© Kuva: Getty Images

Vancouverissa on käynyt kova kuhina mediassa sen jälkeen, kun kanadalainen TSN-kanava ilmoitti sisäpiirilähteidensä kertoneen, että Canucksissa kaikki paitsi ruotsalaiset Henrik ja Daniel Sedin olisivat kaupan.

Lisää vettä myllyyn saatiin eilen, kun paikalliset toimittajat kertoivat Vancouverin yhdysvaltalaistähden, Ryan Keslerin, itse pyytäneen siirtoa muualle. Kesler ei pelannut Vancouverin keskiviikon voitto-ottelussa St. Louisia vastaan käsivamman vuoksi, joten media pääsi grillaamaan pelaajaa aiheesta vasta torstaina.

– En ole pyytänyt siirtoa. Sydämeni on tämän joukkueen mukana ja siinä, että pääsemme pudotuspeleihin. Enempää en halua aiheesta puhua, enkä antaa sille huomiota, Kesler kielsi torstain harjoitusten jälkeen.

Aiemmin keskiviikkona myös Keslerin agentti ilmoitti mediaan, että väitteet, joiden mukaan Kesler olisi pyytänyt siirtoa, ovat täyttä hevon p*skaa. Ryan Keslerillä on sopimuksessaan siirron estävä pykälä, joten ilman pelaajan omaa suostumusta Kesler ei brittiläisestä kolumbiasta mihinkään lähde.

NHL:n siirtoraja umpeutuu ensi keskiviikkona.

Tommi Seppälä, Vancouver
Twitter: @TommiSeppala