Leijonat kaatoi puolivälierissä Venäjän vahvaan puolustuspeliin nojaten.

Sinivalkoiset tiivistivät rivejään alkusarjan päätösmatsiin Kanadaa vastaan ja sama trendi jatkui puolivälierissä. Kurinalaisesti, fiksusti puolustanut Leijona-lauma oli Venäjälle liikaa.

On helppo todeta, että jokainen puolustaja pelasi kokonaisuudessaan hyvän ottelun. Yksittäisiä virheitä toki tuli, mutta kollektiivinen puolustaminen oli hyvällä mallilla.

Nuoret puolustajat Sami Vatanen ja Olli Määttä pelaavat kuin aikamiehet kovatasoisessa olympiaturnauksessa. Heidän pakkipareinaan luutivat Kimmo Timonen ja Sami Salo, jotka ovat olleet luotettavia torneja.

Näm edellä maininut herrat ovat olleet aiheesta jo aiemminkin esillä, mutta myös seuraava nelikko ansaitsee tunnustuksen.

Kolmosparista Sami Lepistö ihastutti taklauksillaan. Juuso Hietasella kiekko ei pomppinut ja mies veti Venäjää vastaan kenties kauden parhaimman pelinsä. KHL-pakit ovat löytäneet yhteisen sävelen ja kätisyydet helpottavat pelin avaamista.

Puolustuspelaamisen erikoismiehet Lasse Kukkonen ja Ossi Väänänen jatkoivat vastustajien isällistä paimentamista totutun varmasti. Kotoisessa Liigassa pelaava kaksikko on kiistatta osoittanut, että he pystyvät puolustamaan maailman parhaita pelaajia vastaan.

Katso Leijona-puolustajien arvosanat perusteluineen ylhäältä löytyvästä kuvagalleriasta!

Huipputarjous: Pelaa tänään Leijonien Ruotsi-matsiin 50€ riskitön veto Nordicbetille!
Lisäksi 100€ bonus! Jos vetosi menee ohi, saat panoksen takaisin!