Ilves-luotsi kiitteli muuriaan: ”Piti meidät mukana ottelun alussa”

Toronto ja Columbus ratkaisevat ottelusarjansa! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Ilves haki tiistaina 2-1-voiton Lahdesta. Ottelun ykkössankari oli tamperelaisten maalivahti Ville Kolppanen, joka piti joukkuettaan pystyssä varsinkin ottelun alun löysäilyn aikana. Mies sai Ilves-luotsilta Tuomas Tuokkolalta ansaitsemansa kiitokset.

– Ensimmäinen erä oltiin jossain muualla. Se oli huono erä meiltä ja saadaan kiittää Kolppasta, että peli pysyi maalittomana. Toisessa erässä peli tasoittui, mentiin päästä päähän ja sen jälkeen se oli maalin peli, Tuokkola kertoi Ilveksen kotisivuilla.

– Tunnetasoa täytyy miettiä, nämä ovat isoja ja hienoja pelejä. Kyllä meidän on päästävä isommalla sykkeellä ja sydämellä mukaan heti alussa. Tuokkola pohti.

Ilves taistelee tiukasti playoff-sijasta ja on kahdeksantena. Matkaa 11. sijaan on vain kolme pistettä, mutta kuudenteenkaan sijaan ei ole eroa kuin vain viisi pistettä. Ilves jatkaa pelejään perjantaina SaiPaa vastaan kotihallissaan.

Toronto ja Columbus ratkaisevat ottelusarjansa! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!