Detroitin ruotsalaislegenda 24/7:sta: ”Ehdottomasti jotain uutta mihin emme olleet tottuneet”

© Kuva: Getty Images
Boston - Carolina keskiviikon kova avaus! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Vuodenvaihteessa pelattavaa ulkoilmaottelua varten valmistautivien Detroit Red Wingsin ja Toronto Maple Leafsin valmistaumista kuvataan HBO:n 24/7 ”Road To Winter Classic” -ohjelmaan.

Tapaus on saanut jo kohua kylkeen, sillä kuten uutisoimme, molemmat joukkueet päättivät kieltää kameroiden pääsyn pukuhuoneisiin tappiokierteiden yhteydessä.

NHLSuomi.com-sivuston haastattelussa Red Wingsin legendaarinen ruotsalaishyökkääjä Daniel Alfredsson pitää kuitenkin ohjelmaa hienona juttuna faneja ajatellen.

– Se oli ehdottomasti jotain uutta, mihin emme olleet tottuneet, koska kamera seuraa sinua joka puolelle. Siinä meni jonkun aikaa, että siihen tottui, Alfredsson myöntää.

– Mutta sen jälkeen kun siihen tottui, niin se ei ollut enää ongelma. Minä olen sitä mieltä, että se on hyväksi lajille, sillä se on hyvä tapa näyttää faneille, mitä pukukopissa tapahtuu. HBO tekee tosi hienoa työtä ja he jättävät meidän taikauskomme rauhaan.

Alfredssonilla on ollut muutenkin uusia asioita edessä syksyn aikana, kun normaalit kulmat Ottawan puolelta vaihtuivatkin Detroitiin. Haastattelun löydät kokonaisuudessaan TÄÄLTÄ.

Boston - Carolina keskiviikon kova avaus! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!