KHL jatkaa väistämätöntä laajenemistaan ja ensi kaudella on todennäköistä, että KHL-kiekkoa pelataan myös Suomessa Jokerien toimesta.

KHL:n intresseissä ovat Suomen lisäksi esimerkiksi Ruotsi, Saksa ja Sveitsi – näistä kaikissa maissa on seuroja, joista on osoitettu kiinnostusta KHL:ää kohtaan. Asian vahvistaa KHL:n varapuheenjohtaja Vladimir Shalaev venäläiselle Sport Radiolle.

– IIHF:ssä (Kansainvälinen jääkiekkoliitto) jo ehkä tiedetään, että KHL ei ole ainoastaan suomalaisten ​​ja ruotsalaisten kiinnostuksen kohde​. KHL:ää kohtaan suurta kiinnostusta on myös saksalaisilla ​​ja sveitsiläisillä.

Tällä kaudella KHL:ssä pelaa 28 seuraa, mutta ensi kaudella päästään lähelle jo 30-32 osallistujaa. Aiemmin KHL-pomot ovat puhuneet 32 seuran olevan maksimi, mutta sekään ei nähtävästi ole katto, jos halukkaita on enemmän.

– Meillä on todellakin selkeä suunnitelma liigan laajentamisesta. Toistaiseksi puhumme 30-32 joukkueesta.

– Jos osallistuvia seuroja on tästäkin enemmän, niin meillä on kaksi vaihtoehtoa: ensimmäinen on joukkueiden kierrättäminen, jossa heikot joukkueet pelaavat VHL:ää (Venäjän toiseksi korkein liiga). Toinen malli on paneurooppalainen liiga, jossa on divisioonat ja konferenssit.