Heinäkuussa kahdeksanvuotisen jatkosopimuksen Boston Bruinsin kanssa allekirjoittanut Tuukka Rask on palannut takaisin nykyiseen kotikaupunkiinsa ensi kertaa sitten sopimuksen varmistumisen.

Mies kertoi Bruinsin kotisivulle, että yhteisymmärrys seurajohdon kanssa löytyi varsin kivuttomasti.

– Kuten olen aina sanonut, olen rakastanut tätä paikkaa ensimmäisestä päivästä lähtien. Omasta puolestani en ikinä halunnut lähteä mihinkään muualle. Olisi siis hienoa, että saimme asiat hoidettua suhteelliseen nopeasti, Rask selvitti.

– Meillä on hieno ydinryhmä jätkiä täällä. Organisaatio on tehnyt hienoa työtä pitääkseen meidät yhdessä. Toivottavasti sama jatkuu ja voin olla osa sitä.

Menneellä kaudella Rask nousi kiistattomaksi ykkösvahdiksi seurassa ja esitteli erityisesti pudotuspeleissä häikäiseviä otteita.

Kun edessä on nyt ensimmäinen kokonainen kausi aloittavana vahtina, savonlinnalainen odottaa itseltään entistä enemmän, mikä näkyy muun muassa fysiikkatreenauksen aloittamisena hyvissä ajoin.

– Voit tulla aina paremmaksi. Minusta et voi koskaan todella olla tyytyväinen tai lopettaa ajattelemasta, että voit tulla paremmaksi.

– Tykkään aina palata takaisin aikaisin saadakseni itseni hyvään kuntoon valmentaja [John] Whitesidesin johdolla ollakseni valmis harjoitusleiriin.