Espoo Bluesin varatoimitusjohtaja Peter Ahola on mielissään joukkueen kokoonpanosta heinäkuun alkumetreillä.

– Joukkue näyttää hyvältä nyt kun porukka täydentyi Kim Hirschovitsin sopimuksen jälkeen. Olemme tyytyväisiä treenikauden sujumiseen ja joukkue on alkanut hitsautumaan hyvin yhteen, Ahola toteaa Bluesin verkkosivuilla.

Espoolaiset urakoivat ennen liigakauden alkua kymmenen harjoitusottelua.

– Tulevat harjoitusottelut ovat hyvää valmistautumista liigakauteen. Harjoitusottelut ovat tärkeitä joukkueelle ja varsinkin uusille pelaajille, sillä niiden avulla löydetään pelaajille yhteiset kuviot ja he oppivat tuntemaan toisensa jäällä. Harjoitusotteluiden avulla näemme miten kukin liikkuu ja löydämme sopivia parivaljakkoja.

Ensimmäisessä harjoitusottelussa 15.8. kotikaukalossa vastaan luistelee uusi KHL-seura Admiral Vladivostok.

– Tällä hetkellä Admiral personoituu minulle hyvin pitkälti Hannu Jortikkaan. Uskon, että he tulevat lisäämään vielä uusia pelaajia joukkueeseen ennen kauden alkua ja sieltä on tulossa kova porukka vastaan.

– Nousijajoukkueilla on aina haasteita, mutta on mielenkiintoista nähdä miten he pelaavat ja mitä Jortikka on saanut aikaan näinkin lyhyessä ajassa, Ahola tuumii.

Ahola uskoo, että Admiral tarjoaa sinisille kovan vastuksen.

– Olemme pelanneet hyvin KHL-joukkueita vastaan aikaisemmilla kausilla, ja tästä loistavana esimerkkinä on viime vuoden turnaus Latviassa. Tälläkin kaudella ne ovat hyvin arvokkaita kokemuksia, sillä taitotaso on kova ja peli on vauhdikasta ja hyvin liikkuvaa, Ahola tietää.