Ruotsin ykköskiekkoliigan nimimuutos vahvistui – ”Selkeä tuotemerkki”

© Kuva: Juha Tamminen

Ruotsin jääkiekon ykkösliigan nimenä toiminut Elitserien jää historiaan, kun nimeksi vaihtuu SHL (Swedish Hockey League).

Uusi nimi astuu voimaan välittömästi. Muutoksia pyritään hakemaan erityisesti selkeyttä.

– SHL-lyhenteessä ovat mukana Ruotsi, jääkiekko ja liiga. Selkeä tuotemerkki. Aikaisemmin nimen suhteen se ei ollut niin selvää. Tämä muutos tarkoittaa sitä, että voimme alkaa käyttää tuotemerkkiä ja investoida siihen aivan eri tavalla kuin aiemmin, liigan toimiitusjohtaja Jörgen Lindgren totesi muutoksesta Aftonbladetille.

Samalla liigaan ollaan tuomassa monien eri lähteiden mukaan samaa pudotuspelijärjestelmää mikä SM-liigalla on tällä hetkellä. Puolivälieriä ennen luvassa olisivat ”Villi kortti” -kierroksen kamppailut.