Ruotsalaishyökkääjät Richard Gynge ja Niclas Bergfors ovat Hannu Jortikan valmentaman KHL-seura Admiral Vladivostokin ensimmäiset ulkomaalaiskiinnitykset (uutinen).

Viime kaudella sekä Dinamo Moskovassa että Lev Prahassa hyökkääjänä operoinut Gynge saapuu Vladivostokiin KHL-laajennusdraftin seurauksena. Saman kohtalon koki Severstalissa viime sesongilla tahkonnut maanmies Bergfors.

Ruotsalaiskaksikon lisäksi Admiral Vladivostok tulee kiinnittämään lisää ulkomaalaisvahvistuksia. Admiralin presidentti Aleksandr Mogilny paljastaa Sovetski Sport -lehdelle seuraan kaavaillut pelaajat:

– Olemme käytännössä päässeet sopimukseen MM-kisoissa pelanneen Saksan ykkösketjun hyökkääjä Felix Schützin, viime kaudella Amurissa pelanneen hyökkääjä Juha-Pekka Hytösen ja Timråssa torjuneen ruotsalaisen maalivahti Joakim Lundströmin kanssa, Mogilny sanoo lehdelle.

Vladivostokiin on huhuttu myös suomalaispakki Jere Karalahtea, joka on monessa yhteydessä liitetty myös sekä HIFK:n että Jokerien hankintalistoille.

Uutena KHL-seurana Admiral Vladivostok saa nimetä peräti seitsemän ulkomaalaispelaajaa miehistöönsä, kun muilla venäläisseuroilla luku on viisi.

Admiralin GM Maksim Katkov sanoi uutistoimisto RIA Novostille joukkueen nimeävän Gyngen ja Bergforsin lisäksi vielä viisi ulkomaalaisvahvistusta eli Karalahden palkkaaminen on hyvinkin mahdollista.