Pietarin SKA:n General Manager Aleksei Kasatonov väistelee kuumaa kysymystä, jonka mukaan KHL:n mahtiseura olisi tehnyt mammuttitarjouksen Columbuksen tähtivahti Sergei Bobrovskylle.

Eri lähteiden mukaan SKA olisi tarjoamassa Bobrovskylle noin 8-10 miljoonan dollarin vuosipalkkaa. Kasatonov ei myönnä tarjouksen olevan sisällä.

– Pohjois-Amerikan lehdistön tiedot, jonka mukaan SKA olisi tehnyt tarjouksen Bobrovskylle, ovat huhuja. Emme kommentoi niitä, Kasatonov sanoo Itar-Tassille.

– Meillä on tällä hetkellä kaksi maalivahtia, jotka ovat Alexander Salak ja Ilja Ezhov. Samaan aikaan pyrimme koko ajan vahvistamaan joukkuettamme.

Bobrovsky myönsi itse perjantaina käyvänsä neuvotteluja SKA Pietarin kanssa, joskin tapetilla on myös Columbuksen kiinnostus.

– En kiinnitä mitään huomiota mihinkään huhuun, eikä minulla ole mitään kommentoitavaa. Sopimus on luottamuksellinen asia. Kaikki selviää aikanaan. Sanon vain, että neuvottelemme sekä Columbuksen että SKA:n kanssa, Bobrovsky paljasti Sport-Ekspressille.

Bobrovskyllä on allaan huikea kausi NHL:ssä. Torjuja on ehdolla sarjan parhaaksi maalivahdin palkinnon Vezina Trophyn saajaksi.