Leijona-legendan Lukko-sopimus vahvistettiin! – ”Puolustuksessa tarvitaan kokemusta”

© Kuva: Juha Tamminen

Leijona-legenda Petteri Nummelin, 40, on solminut kahden vuoden sopimuksen Rauman Lukon kanssa. Sopimus pitää sisällään vielä yhden optiovuoden, seura vahvistaa verkkosivuillaan.

Viimeiset viisi kautta sveitsiläistä Luganoa edustanut 40-vuotias Nummelin on pelannut kaikkiaan 139 NHL-ottelua Columbuksen ja Minnesotan riveissä. Euroopassa hän on kantanut Luganon lisäksi Lahden Reippaan, TPS:n, Västra Frölundan ja Davosin pelipaitaa.

Maailmanmestaruuden vuonna 1995 voittaneella Nummelinilla on tilillään kautta aikojen eniten pelattuja MM-turnauksia, yhteensä 15. MM-turnauksen tähtikentällisessä hän on ollut viisi kertaa ja kisojen parhaaksi puolustajaksi hänet on valittu kahdesti.

Lukko on nyt viime kauden päätteksi vahvistunut puolustustaan kokemuksella, kun aiemmin seura tiedotti myös ex-Kärppä-kapteeni Ilkka Mikkolan, 34, pelaavan seurassa tulevan kauden.

– Nummelin ja Mikkola tuovat pakkikalustoon johtajuutta ja kokemusta. Jos jossain pitää kokemusta olla, niin nimenomaan puolustuksessa, Lukon päävalmentajana jatkava Risto Dufva linjaa seuran kotisivuilla.