Omskissa tapahtumassa pelaajamyllerrys – Karri Rämö NHL:ään, Anssi Salmela Donetskiin?

© Kuva: www.hawk.ru

Uutistoimisto Omsk-Informin mukaan Petri Matikaisen valmentamassa KHL-seura Avangard Omskissa tapahtuu todellinen pelaajamyllerrys.

Pettymykseen päättynyt kausi aiheuttaa totaalisen muutoksen omskilaisseuran kokoonpanossa, sillä lähes puolet pelaajista on tulilinjalla tai lähtötelineissä.

Omskin suomalaisista lähde mainitsee ykkösvahti Karri Rämön ja puolustaja Anssi Salmelan. Rämö on linkitetty NHL:ään ja Salmela Donbass Donetskiin. Muista pelaajista lähtökuoppia kaivaa puolustaja Anton Belov, joka hakee myös NHL-paikkaa – Belovin perässä on myös Moskovan TsSKA.

Pakki Oleg Piganovitsh on linkitetty Salmelan tavoin Donetskiin, kuten jo uutisoimme (lue tästä). Pudotuspelien alla Omskiin liittyneet Sergei Gusev ja Aleksandr Bumagin saavat myös etsiä uuden työnantajan. Potku-uhan alla ovat myös hyökkääjät Igor Volkov, Aleksandr Nesterov, Andrei Ivanov ja Andrei Taratuhin.