Kazanin suomalaiset juonivat voittomaalin

© Kuva: AK Bars

”Suomalaisjoukkue” Ak Bars Kazan juhli KHL:n konferenssivälieräsarjan avausvoittoa kolmannessa pelissä. Kahdessa kotipelissä oli tullut takkiin 2-3- ja 0-2-lukemin, mutta ensimmäinen vieraspeli Salavat Julajev Ufaa vastaan tuotti positiivisen tuloksen.

3-0-voittaneiden kazanilaisten avausmaalista vastasi Jarkko Immonen, joka ohjasi kiekon maaliin Janne Pesosen syötöstä. Ak Barsin ykkössentteri Niko Kapanen ei päässyt pisteille ja suomalaismaalivahti Jani Nieminen ei ollut kokoonpanossa.

Salavatin maalilla pelasi jälleen Iiro Tarkki joka torjui 36/38 laukausta, Ak Barsin viimeinen maali syntyi tyhjään maaliin. Hyvin aiemmissa peleissä esiintynyt Antti Pihlström jäi tänään statistin rooliin.

Ottelusarja jatkuu Ufassa keskiviikkona. Otteluvoitot Salavatille 2-1.


Florida Panthers – Vegas Golden Knights | Maxit Floridalle! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️