Entinen HPK-hyökkääjä innostunut pistetehtailuun Ruotsissa – noussut joukkueensa maalitykiksi

© Kuva: Juha Tamminen
Edmonton matkaa Vegasiin! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Luulajan suomalaishyökkääjä Joonas Vihko on äitynyt Elitserienin runkosarjan loppukierroksilla mukavaan pistetehtailuun.

Lauantaina Luulaja kärsi 3-4-tappion rankkareilla Färjestadille. Tappio oli kirvelevä, sillä Färjestad nousi voittonsa ansiosta Luulajan ohi sarjataulukossa kolmanneksi. Voitto-osuman laukoi Magnus Nygren.

Luulajan suomalaisista pisteille pääsivät Vihko ja Toni Koivisto. Ykköskentän laidassa viilettänyt Koivisto sivalsi 2-1-osuman kolmannen erän alkuhetkillä. Vihko puolestaan alusti Luulajan kolmannen osuman erän puolivälissä.

30-vuotias Vihko on ollut oivassa iskussa Elitserienin runkosarjan loppupuolella. Kuudessa viime ottelussa laituri on summannut tehot 6+5. Koko kauden pistesaldo kirjataan muotoon 15+8, joten ensimmäiset 42 ottelua tuottivat vaatimattomat pisteet 9+3.

SM-liigassa 467 peliä HIFK:ssa ja HPK:ssa pelannut Vihko on noussut vireensä myötä joukkueensa parhaimmaksi maalintekijäksi ja sisäisessä pistepörssissä neljänneksi.

Luulaja on varmistanut pääsynsä pudotuspeleihin. Se tulee saamaan puolivälieriin kotiedun, sillä joukkue on vähintään neljäs. Elitserienin päätöskierros pelataan tulevana tiistaina.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.

Edmonton matkaa Vegasiin! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!