Suomalaispelaajien Teemu Selänteen, Saku Koivun ja Toni Lydmanin edustama Anaheim Ducks sai sidottua toisenkin tähtipelaajansa pitkän sopimuksen alle.

Ensin joukkueen kapteeni ja tähtisentteri Ryan Getzlaf allekirjoitti kahdeksan vuoden mittaisen jatkosopimuksen (lue lisää) ja nyt oman diilinsä teki tähtilaituri Corey Perry.

Getzlafin tapaan myös 27-vuotias Perry allekirjoitti kahdeksan vuoden mittaisen jatkopahvin.

Perrylle juuri Getzlafin jatkaminen seurassa oli iso tekijä.

– Hän on todella hyvä sentteri ja hän oli iso tekijä valinnassani. Hänen jääminen tänne tiesi sitä, että voisin pelata aikalailla loppu-urani hänen kanssaan. Se lisäsi ehdottomasti kiinnostusta jäädä tänne, Perry sanoi sopimuksen julkaisun jälkeen.

Perry on ollut viime viikkojen aikana kovien siirtohuhujen kohteena. Jääminen Kaliforniaan oli kuitenkin lopulta luonteva ratkaisu.

– Loppujen lopuksi tämä on se paikka missä haluan olla. Kun katsot ympärillesi pukuhuoneessa, täällä on paljon hienoja pelaaja. Täällä tulee olemaan kova joukkue vielä pitkän aikaa, maalitykki hehkutti.

Perry voitti kaudella 2010-2011 NHL:n parhaan maalintekijän palkinnon Maurice Richard Trophyn iskettyään peräti 50 maalia sesongin aikana. Myös NHL:n arvokkaimmalle pelaajalle ojennettava Hart Trophy suunnattiin Perrylle kyseisellä kaudella.

Pysy mukana NHL:n kulussa! Seuraa Twitterissä käyttäjiä @ilarisavonen ja @ilariisotalo sekä hastagia #änäri.