Tuttu raumalaiskaksikko Lukon turmiona – ”Urheilu on ihmeellistä”

”Meillä on Antti, meillä on Eero”

Pienilukuisen Porin Ässien faniporukan huuto tiivisti lauantaina pelin hengen porilaisten napatessa makean 4-0-voiton Rauman Lukosta.

Raumalaislähtöiset  Antti Raanta sekä  Eero Elo olivat porilaisryhmän sankareita, kun Ässät ryösti kolme pistettä runkosarjan viimeisestä paikalliskohtaamisesta.

Raanta torjui nollapelin ja Elo pyssytti uransa ensimmäisen hattutempun liigassa. Kaksikko keräsikin illan suuriman huomion pelin jälkeen.

– Näitä sattuu. En viitsi alkaa sen enempää veistä kääntää haavassa. Urheilu on välillä ihmeellistä, Ässät-käskijä Karri Kivi pohti pelin jälkeen raumalaiskaksikon otteita.

Vauhti riitti – Seuraennätys puhki

Kivi oli syystä enemmän kuin tyytyväinen joukkueensa esitykseen. Alla ollut SaiPa-peli ei painanut pelätyn lailla enää lauantaina jaloissa.

– Oli kyllä kova haaste saada joukkue valmiiksi. Näissä peleissä varsinkin alku on menty nimittäin melkoista haipakkaa. Tarkoitus oli pystyä vastaamaan siihen heti alusta alkaen. Ja siinä tänään onnistuttiin.

– Erityisesti alivoima oli meiltä hyvää. Ratkaisevilla hetkillä avauserässä pystyttiin luottamaan siihen, Kivi lisäsi.

Ottelu oli Ässille jo kymmenes voitto perätysten. Samalla seura teki porilaista kiekkohistoriaa kaikkien aikojen pisimmällä putkella. Voittonsa myötä joukkue nousi sarjataulukossa jo sijalle neljä.

Ilari Isotalo(@IlariIsotalo), Rauma

Lue raumalaiskaksikko Antti Raannan ja Eero Elon mietteitä myöhemmin SuomiKiekko-sivustolta.