Mestiksen kärkiseura solmi kaksi tärkeää jatkosopimusta

© Kuva: Juha Tamminen

Mikkelin Jukurit on tiedottanut tehneensä kahden vuoden jatkopahvit puolustaja Juha-Petteri Purolinnan ja hyökkääjä Jani Savolaisen kanssa.

Mestiksen runkosarjan mestaruuden jo varmistanut Jukurit on kasannut hyvää vauhtia joukkuetta tulevalle kaudelle. Purolinnan ja Savolaisen sopimusten myötä mikkeliläisillä on kasassa jo 13 sopimusta tulevalle sesongille.

24-vuotias Purolinna on saanut kiekko-oppinsa HIFK:ssa, jonka riveissä puolustaja debytoi SM-liigassa kaudella 2006-2007. Sittemmin vyölle on kertynyt pelejä pääosin Mestiksessä, mutta Purolinna on pelannut SM-liigassa myös Lukon riveissä.

Purolinnan teholukema +17 on koko Mestiksen viidenneksi paras.

– Purolinna on tehnyt viime keväästä asti hyvin hommia ja harjoitellut laadukkaasti.  Hän on ollut aina aktiivinen hyökkäysten tukija, mutta tällä kaudella mies on saanut jämäkkyyttä myös puolustuspelaamiseen, Jukureiden pelaajakoordinaattori Tommi Kerttula luonnehtii seuran tiedotteessa.

Savolainen on KalPan kasvatti, joka pelasi viisi SM-liigapeliä kaudella 2007-2008. Sen jälkeen 24-vuotias hyökkääjä on kiekkoillut Mestiksessä runsaat 200 ottelua Jokipoikien, Hokin ja Jukureiden riveissä.

Tällä kaudella  Savolainen on pelannut 44 ottelua tehopistein 7+12.  Hyökkääjän teholukema on +13.

– Savolainen on tämän sarjan paras kahden suunnan hyökkääjä ja muutenkin monipuolinen kaveri. Yksi joukkueen kivijalka, Kerttula kehuu.