Kaksi vahvasti edustettua suomalaisjoukkuetta jäi kalkkiviivoilla rannalle KHL:n pudotuspeleistä

KHL:n sunnuntainen päätöskierros vesitti peräti kahdeksan suomalaispelaajan etenemisen pudotuspeleihin.

Tuomas KiiskisenPetteri WirtasenJani Tuppuraisen ja Pasi Puistolan Donbass Donetsk voitti sunnuntaina Sami Lepistön ja Mikko Mäenpään Lev Prahan 2-1 voittomaaleilla. Kiiskinen sivalsi ratkaisevan osuman rankkareilla.

Kaksi pistettä ei kuitenkaan riittänyt viemään Donbassia playoffeihin. Läntisen konferenssin viimeisen pudotuspelipaikan nappasi moskovalainen Atlant, joka selätti päätöskierroksella Novokuznetskin maalein 5-0.

Näin ollen Atlant sijoittui läntisessä konferenssissa kahdeksanneksi 73 pisteen potillaan. Donbass jäi Atlantista vain yhden pisteen.

Myös Kim HirschovitsinJere KaralahdenTeemu Laineen ja Janne Niskalan Dinamo Minsk taisteli pääsystä pudotuspeleihin. Sunnuntainen 2-3-tappio Ufalle kuitenkin jätti valkovenäläisseuran playoffien ulkopuolelle. Dinamo Minsk sai kasaan 71 pistettä.

Niskala alusti Minskin 1-2-kavennusmaalin ajassa 56.47. Vain 24 sekuntia myöhemmin puolustaja toi joukkueensa tasoihin. Lopulta Ufa vei kuitenkin voin, kun Aleksander Pankov osui vajaa kaksi minuuttia ennen lopppua. Näin ollen Niskalan tehot jäivät laihaksi lohduksi.


Real Madrid – Villarrealia | JÄTTIKERROIN 50.00 REAL MADRIDILLE

1. Avaa pelitili NordicBetille.
2. Talleta – saat talletuksesi tuplana 100€ asti.
3. Nappaa jättikerroin 50.00 Real Madridin voitolle ja lyö veto!