KHL-seurapomo raivoissaan: ”Miksi Artjuhin löi Jalasvaaraa armottomasti?!”

© Kuva: www.dynamo.ru

Dinamo Moskovan varapuheenjohtaja ja kaksinkertainen olympiavoittaja Vitali Davydov on raivoissaan.

Ja syykin on ilmeinen: Dinamon suomalaispakki Janne Jalasvaara rusikoitiin sairaalakuntoon ja mies sai vakavan silmävamman (uutinen). Mukiloinnin suoritti SKA:n hyökkääjäjärkäle Jevgeni Artjuhin, joka on syyllistynyt aiemminkin silmittömiin temppuihin.

– Artjuhin pitäisi diskata eikä määrätä hänelle kolmen ottelun pannaa. Tämä ei todellakaan ole yksittäinen tapaus, pauhaa Davydov Sport Den Za Dnjomille.

– Eniten minua järkytti se, että meidän pelaajamme nojasi polviinsa ja silti häntä lyötiin. Miksi Artjuhin löi Jalasvaaraa armottomasti! Miten voi tehdä noin?! Antaisin Artjuhinille loppukauden pelikiellon, jotta hän lopettaisi nämä temput.

Dinamo Moskovan johtava lääkäri Valeri Konovin mukaan Jalasvaara oli onnekas. Kyse oli muutamista millimetreistä. Jos yksi lyönti olisi osunut muutaman millimetrin vasemmalle, niin vamman aste olisi ollut aivan toista luokkaa (uutinen).

Alustavien tietojen mukaan Jalasvaara huilaa vähintään seuraavat kaksi viikkoa.


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.