Espoon Blues ilmoitti jatkaneensa hyökkääjä Tomi Sallisen sopimusta. Sallisen jatkosopimus kattaa kaudet 2013-14 sekä 2014-15.

– Tomi Sallinen on kuulunut jo useamman vuoden ajan joukkueen kapteenistoon ja espoolaisen kiekkokoulun kasvattina tuo tarvittavaa jatkuvuutta seurallemme, urheilutoimenjohtaja Janne Vuorinen perusteli seuran sivuilla.

– Tomi on mennyt pelillisesti vahvasti eteenpäin ja kantaa joukkueessa isoa vastuuta. Sallinen on yksi joukkueen kivijaloista nyt ja tulevaisuudessa.

Mies oli itsekin tyytyväinen omaan jatkoon. Samalla Sallinen kertoi viihtyneensä Espoossa erinomaisesti.

– Koko Bluesin organisaatio menee tällä hetkellä kovaa vauhtia oikeaan suuntaan. Valmennuspuolella on tehty erinomaista työtä jo pitkään – valitsin Bluesin koska haluan pelata menestyvässä joukkueessa, jolla on mahdollisuus mennä pitkälle joka vuosi.

– Joukkueen tälle kaudelle uudistunut omistajapohja on tuonut myös toimiston puolelle paljon uutta virtaa ja tekeminen on nousujohteista.

Myös oma peli on kulkenut. Sallinen kantaa joukkueen kultaista kypärää merkkinä tehokkaasta alkukaudesta.

– Kolmantena tekijänä on pelaajalle erinomaiset olosuhteet – hieno kotiareena, erinomaiset treenimahdollisuudet ja tietenkin mahdollisuus pelata Espoo Bluesia intohimoisesti kannattavan espoolaisen kotiyleisön edessä, Sallinen päätti.