NHL-seura Toronto Maple Leafs on lainannut Leijonien hyökkääjä Leo Komarovin KHL:ään Dinamo Moskovaan.

Osapuolet väänsivät pitkään kättä ja pääsivät vihdoin yhteisymmärrykseen voimahyökkääjän KHL-paluusta. Vielä maanantaina moskovalaisseuralla ei ollut asiasta tiedotettavaa.

– Meillä ei ole uutisia Leo Komarovista. Hän ei ole tullut vielä edes Moskovaan. Tämä johtuu siitä, että emme ole päässeet Toronton kanssa kompromissiin, Dinamon toimitusjohtaja Andrei Safronov sanoi tuolloin Sovetski Sport -lehdelle.

Moskovalaisseuran toiveissa oli saada Komarov koko kaudeksi, mutta vähempikin riittäisi, kuten NHL-työsulun päättymiseen asti ulottuva kontrahti. Todennäköisesti kyseessä on juurikin tämänlaatuinen pahvi – Toronto ei halua tarkentaa sopimuksen yksityiskohtia..

Komarov on pelannut alkukauden AHL:ssä Toronto Marliesin paidassa.