Lähes 700 NHL-ottelun Matt Bradleyn saapuminen TUTOon ja Mestikseen on ehtinyt herättää jo kyselyitä hyökkääjän kustannuksista.

SuomiKiekko-sivusto tapasi TUTOn toimitusjohtaja Santtu Kiilin, joka myönsi hankinnan olleen kohtuullisen iso investointi.

– Onhan se Mestis-seuralle aina merkittävä hankinta. Onneksi on saatu kuitenkin yhteistyökumppaneita mukaan, mikä lopulta mahdollisti tämän toteuttamisen, Kiili ynnäsi.

– Jos et koita, et voita. Tämä on show’ta ja parhaat pelimannet kentällä kiinnostavat ihmisiä sekä mediaa. Se on meille hyvä ja sijoittamisen arvoista.

Pelaa TUTO-Sport Betsafelle 50 euron riskitön veto kertoimilla: 1,75 – 4,85 – 3,10
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!

Kirsikka kakun päällä

Juhani Tammisen TUTOon tuoma Bradley on Tommy Wingelsin jälkeen toinen Mestiksen NHL-vahvistus. Ilman sopimusta Pohjois-Amerikassa oleva kanadalainen pelaa Turussa ainakin kymmenen peliä.

– Katsojat haluavat totta kai NHL-nimiä, koska muillakin on. Se ei ole itseisarvo, mutta silloin pitää reagoida, kun on paikka. Ja nyt tehtiin niin, Kiili hehkutti.

Lipunmyyntiin toimitusjohtaja odottaa melkoista parannusta hankinnan myötä.

– Meillä on ollut tavoitteena saada nimenomaan profiilipelaajia joukkueeseen. Ja sitä kautta tarkoitus on saada yleisö kiinnostumaan taas TUTOsta.

Kiili näkee kuitenkin pitemmässä juoksussa Bradleyn kaltaiset vahvistukset olevan vain se hieno käärepaperi konvehdin päällä.

– Kun peli on värikästä ja palvelu pelaa, tämmöiset jätkät ovat se kirsikka kakun päällä.

Uusia katsojia mökkiin

TUTOn alkukausi on vetänyt kohtuullisesti katsojia jo Kupittaan lehterille. Viime kauteen nähden turkualaiseura onkin onnistunut jo tuplaamaan katsojakeskiarvonsa.

– Lähtökohtaisesti tätä tehdään kuitenkin täysille tuville. Nyt on saatu täytettyä kaksi penkkiä kolmesta. Toki ollaan tyytyväisiä, mutta paremminkin voisi olla.

Jonkun tutkimuksen mukaan yhdeksän kymmenestä turkulaisesta ei ole koskaan käynyt Kupittaalla. Tämä on seikka, johon Kiili haluaa muutoksen.

– Liian harva turkulainen on käynyt Kupittaan jäähallissa. Tai edes tietää, että täällä on täysin uusittu halli. Siihen tällaiset NHL-pelaajat tekevät hyvää ja luo juuri sitä mielenkiintoa.

Ilari Isotalo, Turku

Pelaa TUTO-Sport Betsafelle 50 euron riskitön veto kertoimilla: 1,75 – 4,85 – 3,10
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!