TPS:n ympärillä on riittänyt kohinaa viime päivien aikana. Erotetun päävalmentajan Pekka Virran tilalle Turkuun matkannut Juha Pajuoja esiintyy ensimmäistä kertaa uuden seuransa penkin takana perjantaina huippuottelussa Jokereita vastaan.

Tiistaina päävalmentajan tontille nimitetyllä Pajuojalla tapahtumaa onkin riittänyt viime päivien aikana.

– Pari päivää on ollut aika hulabaloota, ettei tiedä mikä päivä on menossa. Ei sillä ole merkitystä, kun tietää koska se peli tulee, Pajuoja tuumaa seuran verkkosivuilla.

Pelaa TPS-Jokerit NordicBetille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 2,62 – 4,20 – 2,20
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!

Uuden päävalmentajan tarkoituksena on tuoda lisää suoraviivaisuutta turkulaisjoukkueen pelitapaan.

– Siniviivan jälkeen aletaan kaventaa sinne maalia kohden ja ruvetaan lyömään enemmän painetta sinne maalin eteen, Pajuoja alleviivaa.

Joukkueessa uuden pääluotsin reseptit on otettu asenteella vastaan.

– Jokainen on joutunut opiskelemaan vähän uusia asioita. Ehkä se jopa parantaa keskittymistä, kun joutuu oikein miettimään, että mitä siellä tehdään. Hyvin ollaan saatu käytyä asioita läpi, eikä ole vielä ainakaan tullut takapakkia, hyökkääjä Marko Anttila arvioi.

NHL-pelaajien kokoontumisajot

Turussa perjantaina päästään herkuttelemaan todenteolla, sillä kaukalossa pyörii peräti viisi NHL-työsulkuvahvistusta.

TPS:n riveissä puolustaja Alec Martinez saa kavereikseen Turkuun palanneet Kris Russellin ja ensimmäistä otteluaan turkulaisten riveissä pelaavan Lauri Korpikosken, jota kohtaan odotuksia riittää.

– Korpikoski menee kovalla raivolla siellä ympäri kenttää. Pitää vain saada oikeat raiteet alle, päävalmentaja Pajuoja näkee.

Jokereilla NHL-miehistä tulessa ovat Valtteri Filppula ja Erik Karlsson. Lisämielenkiintoa perjantain ottelun ympärillä on myös siinä, onko lainasopimuksella Turkuun saapunut Petteri Nummelin jo kokoonpanossa.

– Hänellekin täytyy nämä meidän kuviot ensin selvittää. Totta kai tuollaisen pelaajan jokainen valmentaja varmaan ottaisi omaan joukkueeseensa. Sille ranteelle on kyllä käyttöä, Pajuoja hehkuttaa sanoen kokeneen puolustajan pelaamisen olevan vielä epävarmaa perjantain ottelussa.

Pelaa TPS-Jokerit NordicBetille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 2,62 – 4,20 – 2,20
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!