SaiPa vahvistaa rivejään NHL-pelaajalla.

SaiPa on hankkinut 3.11.2012 ulottuvalla sopimuksella Detroit Red Wingsin keskushyökkääjä Cory Emmertonin. Kontrahti on voimassa NHL:n työsulun ajan ja SaiPalla on oikeus jatkaa sopimusta marraskuun alun jälkeen kuukausi kerrallaan.

Pelaa KalPa-SaiPa NordicBetille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 1,45 – 5,00 – 5,40
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!
Emmerton, 24, on Detroitin toisen kierroksen varaus kesältä 2006. Viime kaudella hän edusti autokaupungin ylpeyttä 71 ottelussa tehopistein 6+4=10. SaiPan toimitusjohtaja Riku Kallioniemen mukaan hankinnan takana on loukkaantumisten takia hankalaksi muuttunut pelaajatilanne.

– Viime pelit eivät ole sujuneet odotetusti. Loukkaantumistilanne on hankala, joten uuden pelaajan hankinta tuli nyt ajankohtaiseksi, Kallioniemi kommentoi hankintaa.

– Rakennamme edelleen SaiPan joukkuetta koko kauden tähtäimellä ja teemme pelaajapäätökset joukkueen tilanteen mukaan, Kallioniemi jatkaa.

SaiPan urheilujohtaja Antti Tuomenoksa kertoo, että Emmertonin hankinnalla haetaan johtajuutta joukkueeseen.

– Haemme hänestä pelillistä parannusta joukkueeseen ja johtajuutta, vaikka kyseessä vielä varsin nuori kaveri onkin.

– Emmerton on käynyt Grand Rapids Griffinsin kautta Detroitin myllyn läpi. Siellä on kärkikentät aika lailla tukossa, mutta pelimäärä kertoo siitä, että hänessä nähdään paljon mahdollisuuksia.

– Tärkeää oli myös se, että hän oli selvästi valmis sitoutumaan meidän juttuun ja saapumaan tänne nopealla aikataululla. Hän oli hyvin kiinnostunut tarjoamastamme mahdollisuudesta, Tuomenoksa päättää.

Emmerton saapuu Lappeenrantaan todennäköisesti torstaina ja pelaa mahdollisesti jo perjantaina KalPaa vastaan mikäli siirtoon liittyvät paperiasiat ehditään saada kuntoon ennen sitä.

Pelaa KalPa-SaiPa NordicBetille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 1,45 – 5,00 – 5,40
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!