Bluesin Teemut jälleen superiskussa – ”Oli ilo katsella, kun peli kulki”

© Kuva: Juha Tamminen

Kuivemman putken jälkeen Bluesin Teemu Ramstedtin ja Teemu Rinkisen muodostama tutkapari teki jälleen tuhoista jälkeä, kun kaksikko oli mukana espoolaisjoukkueen kaikissa neljässä osumassa Lukkoa vastaan.

Kahden tasaisen erän jälkeen Blues karisti Lukon kannoiltaan Henri Laurilan osumalla sekä Rinkisen illan toisella onnistumisella.

Ramstedt ja Rinkinen olivat edellisviikonloppuna erotettuina ensimmäistä kertaa alkukauden aikana. Nyt paluu yhteen oli erittäin onnistunut.

– Ihan ensimmäisestä vaihdosta lähtien saivat pelin rullaamaan. Näki, että pieni erottaminen viikonloppuna teki hyvää, vaikka se ei silloin tuottanutkaan tulosta. Nyt kasasimme heidät taas yhteen ja oli ilo katsella, kun peli kulki, totesi tyytyväinen Bluesin apuvalmentaja Mikko Saarinen YLE Puheelle.

Ennen tiistain Lukko-peliä Blues oli hävinnyt neljä kertaa putkeen. Se ei ole kuitenkaan näkynyt joukkueen suorittamisessa.

– Erittäin hyvä asia oli se, että muutaman tappion jälkeen joukkue ei ollut mitenkään ahdistunut, vaan erittäin pirteä ja raikas.

– Vaikka vain yksi ketju tekikin maaleja, niin kyllä mielestäni joukkue oli erittäin vahva, Saarinen tiivisti Lukko-pelin annin.


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.