Kauppalehti uutisoi keskiviikkona, että mm. SM-liigan televisiointioikeudet vielä kuluvan kauden omistavan URHOtv:n taloudellinen tulos on heikko. Edellisellä tilikaudella yritys oli tehnyt peräti 12 miljoonan tappiot ja kolmen toimintavuotensa aikana tappiota on kertynyt peräti 24 miljoonaa euroa.

Kanavan johtaja Juha-Pekka Louhelainen vakuuttelee, että liigan televisioinnit eivät ole vaarassa yhtiön hankalasta tilanteesta huolimatta.

– Totta kai pystymme viemään kauden läpi suunnitellusti. Perustelevisiosta näytämme neljä ottelua viikoittain, ja lisäksi otteluita on nähtävissä netistä, Louhelainen kertoi Helsingin Sanomien verkkosivuilla.

Louhelainen kertoo, että tappiollinen toiminta on ollut odotettua uuden kanavan lanseerauksen myötä. Hän myös vakuuttelee, että UrhoTV:lla on myös tulevaisuutta.

– Tv-ka­na­van pe­rus­ta­mi­nen vaa­tii ras­kai­ta in­ves­toin­te­ja alus­sa. Mi­kään ka­na­va ei ole tul­lut al­le vii­des­sä vuo­des­sa kan­nat­ta­vak­si, vaik­ka muu­ta väi­tet­täi­siin.

– Lä­hi­tu­le­vai­suus näyt­tää hy­väl­tä. Net­ti­myyn­tim­me on ol­lut vilk­kaam­paa kuin vii­me vuon­na. Meil­lä on 150 000 net­ti­asia­kas­ta ja 130 000 kuu­kau­si­ti­laa­jaa.

Jääkiekon SM-liigan lisäksi kanavalla on oikeudet myös Lentopallon Mestaruusliigaan ja Korisliigaan.