HIFK vahvisti torstaina Lennart Petrellin paluun petopaitaan. NHL:ssä Edmonton Oilersin paidassa pelaava voimahyökkääjä viettää työsulun helsinkiläisseurassa.

Pelaa Pelicans-HIFK Betsafelle 50 euron riskitön veto kertoimilla: 2,09 – 4,30 – 2,70
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!

– Aamulla kävin allekirjoittamassa sopimuksen ja tulin suoraan tänne jäälle. Mielenkiintoinen päivä, kun pitkän epävarmuuden jälkeen sain selvyyden milloin pääsee taas pelaamaan, Petrell kertoi HIFKtv:n haastattelussa.

– Mielettömän hyvät fiilikset palata tähän koppiin puolentoista vuoden tauon jälkeen. Edelliset muistot kopista on keppien kanssa oloa ja tunnustelua koska pääsee pelaamaan ja siihen vielä saatiin mestaruus päälle.

Petrell ei kuitenkaan halua märehtiä menneitä, vaan halua päästä tositoimiin. Pelisysteemeihin sisäänpääsy vienee aikansa, mutta kunnossa mies ainakin on.

– Perjantaina kohdataan Pelicans Lahdessa. En vielä osaa sanoa, olenko mukana huomenna, lauantaina vai vasta ensi viikolla. Asia on ”Sopan” (päävalmentaja Pasi Sormunen) käsissä. Katsotaan, mitä hän päättää.

– Yksi treeni alla. On paljon pelillisiä juttuja käytävä läpi ja se ottaa oman aikansa. Muuten olen terve, pelikunnossa ja valmiina hyppäämään askiin.

center>Pelaa Pelicans-HIFK Betsafelle 50 euron riskitön veto kertoimilla: 2,09 – 4,30 – 2,70
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!