Suomalaishyökkääjä Tomi Kallio näpäytti entistä seuraansa Elitserienissä

Tiistai-iltana Ruotsin Elitserienissä tahkottiin yksi ottelu. Pelin hahmo oli Växjö-hyökkääjä Tomi Kallio, joka sivalsi joukkueelleen 2-1-voiton Frölundasta.

Kallio iski voitto-osuman rangaistuslaukauskilpailussa, jossa vasta 16:s yritys toi ratkaisun. Kolmannessa erässä kokenut suomalainen sai syöttöpisteen Växjön tasoitukseen, kun mies alusti Robert Rosénin maalin.

Vierasvoitto Frölundan kotiluolasta maistui erityisen makealle, sillä Kallio pelasi Frölundan nutussa reilut kahdeksan kautta.

– Se oli tärkeä voitto meille. Toki se on jollain tapaa unelma ratkaista peli vanhassa kotihallissa. Et saa kuitenkaan näyttää mitään tunteita. Minulla on aina ollut fantastinen suhde faneihin ja haluan osoittaa kunnioitusta heitä ja Frölundaa kohtaan, Kallio kertoi pelin jälkeen C Moren haastattelussa.

Kallion onnistumisten ja maalivahti Fredrik Norrenan 23 torjunnan myötä Växjö avasi voittotilinsä kauden kolmennessa ottelussaan.