Avangard Omskin miehistö on pitänyt kriisikokouksen Moskovan TsSKA-pelin alla.

Avangardin kippari myöntää tilanteen haastavuuden. Petri Matikaisen valmentama Avangard kärsi lauantaina jo neljännen peräkkäisen tappionsa KHL:ssä hävitessään Slovan Bratislavalle maalein 2-4 vieraissa.

– Tilanne ei ole helppo, sillä olemme hävinneet neljä peliä peräkkäin. Ymmärrämme, että meidän täytyy muuttaa jotain. Olemme valmiita taistelemaan tänään. Pidimme kokouksen, johon osallistuivat ainoastaan pelaajat, omskilaisseuran kapteeni Aleksandr Frolov paljastaa Avangardin verkkosivuilla

– Meille on selvää, että emme ole onnistuneet. Mutta kausi on vasta alussa ja voimme korjata tilanteen. Meidän on tehtävä kaikkemme, jotta pääsemme pois tästä ikävästä tilanteesta. Eikä vastustajalla ole väliä. Pelaa siellä sitten Datsjuk tai joku muu. Nyt kaikki riippuu vain meistä.

Avangard kohtaa tänään maanantaina Moskovan TsSKA:n. Pelissä on sarjapisteet ja Matikaisen työpaikka.