KHL-mestari uskoo Leo Komarovin paluuseen: "Näin olemme sopineet"

KHL:n puolustava mestari Dinamo Moskova uskoo, että Leijona-hyökkääjä Leo Komarov palaa seuraan.

Vaikka Komarov on sanonut menevänsä AHL:ään, niin Dinamossa uskotaan silti, että suomalaishyökkääjä tulisi jossain vaiheessa vahvistamaan myös moskovalaisseuraa.

– Komarov allekirjoitti sopimuksen Toronton kanssa. Toistaiseksi mitään ei ole päätetty, mutta luulen, että Leo palaa Dinamoon. Näin me olemme sopineet, Dinamon toimitusjohtaja Andrei Safronov sanoo Sovetski Sport -lehdelle.

Dinamossa viime kaudella mestaruuden voittanut Komarov siirtyi Torontoon vuoden kontrahdilla. Komarov oli sopinut Dinamon kanssa paluusta, mikäli mies ei kykene murtautumaan Toronton NHL-miehistöön. Työsulku ja AHL-kuvio hämmentävät omalta osaltaan tilannetta.


St. Louis Blues – Florida Panthers | Kissapaidat vahvoilla Missourissa!

Floridan ruuti on kuivaa! Joutuuko Ville Husso jälleen kiekkosateeseen?