HIFK:ssa rakennetaan peliä hiljalleen: "Pitää olla kärsivällinen"

HIFK:hon vuoden menestyksekkään Pelicans-vierailun jälkeen palannut Arttu Luttinen näkee, että joukkueen pelissä on hyviä asioita jo tässä vaiheessa kautta. Helsinkiläiset ovat avanneet kauden voitolla Jokereista ja tappiolla Bluesille.

Pelaa HIFK-SaiPa Betsafelle 50 euron riskitön veto kertoimilla: 1,52 – 4,85 – 4,65
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!

– Paljon on hyviä juttua pelissä, se on tietyllä tapaa pienestä kiinni ja pitää olla kärsivällinen, että pystyy kehittämään tätä peliä illasta toiseen, Luttinen kertoo HIFK:n kotisivuilla.

Tiistaina HIFK isännöi SaiPaa, joka on aloittanut kauden kahdella voitolla. SaiPa toimii perinteikkäästi liigan pienimmällä budjetilla.

– SaiPahan on melkein sarjakärki tällä hetkellä ja yksi liigan työteliäimpiä joukkueita. Meidän pitää siihen vastata. Taitotaso meillä on varmasti parempi, mutta sillä ei ole mitään merkitystä, jos ei tulla työhaalarit päällä tänne hallille.

HIFK vahvisti eilen rivejään Ilkka Vaarasuolla ja Jari Sailiolla, jotka pelaavat ryhmässä ottelukohtaisilla sopimuksilla.

– Hyvä saada vähän lisäapua, kun on loukkaantumisia ja poissaoloja. Kolmen peli viikko kuitenkin ja päästään jauhmaan neljällä kentällä ja jaksetaan pelata joka vaihdossa korkealla intensiteetillä.

Pelaa HIFK-SaiPa Betsafelle 50 euron riskitön veto kertoimilla: 1,52 – 4,85 – 4,65
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!


Tuleeko Huuhkajat-Venäjä -matsissa maali? Jos tulee, voitat yhdellä eurolla 50 euroa!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos ”yli 0.5 maalia” kertoimella 50.00
3.  Jos matsissa tehdään maali saat 50€!