Blues aloittaa SM-liigan runkosarjamaratonin vieraista, kun joukkue matkaa viime kevään kakkosen Pelicansin vieraaksi. Bluesilta on heti avauksesta poissa Arto Laatikainen ja Marco Rosa, mutta puolestaan Jani Hakanpää, Tomi Sallinen ja Juuso Ikonen ovat valmiita hyppäämään illalla laatikkoon.

Pelaa Pelicans-Blues NordicBetille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 1,85 – 4,30 – 3,35
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!

– Ei tavoitella kuuta taivaalta eikä haeta 60 pelin onnistumisia ekaan peliin. Täytyy muistaa, että tässä tilanteessa on aina myös paljon tunnetta mukana, apuvalmentaja Mikko Saarinen kertoi Bluesin kotisivuilla.

Pelicans on viime kevään menestyksen jälkeen uusiutunut runsaasti ja mm. koko ykköskentällinen on vaihtanut maisemaa. Saarinen uskoo kuitenkin, että jäällä nähdään samantyyppinen vastustaja kuin viime kaudella.

– Meillä on yksi harjoituspeli alla Pelicansia vastaan ja heidän pelaamisensa ei ole viime kaudesta hirveästi muuttunut. Kova vastaiskujoukkue ja etenkin hyökkäyssuuntaan he ovat vahvoja.

– Heillä on isokokoinen joukkue ja esimerkiksi Lee Goren, jonka tunnen Tapparan ajoiltani, on todella vahva maalineduspelaaja, yksi liigan parhaista, tamperelaisseurassa sekä päävalmentajana että apuvalmentajana aiemmin toiminut Saarinen summaa.

Pelaa Pelicans-Blues NordicBetille 50 euron riskitön veto kertoimilla: 1,85 – 4,30 – 3,35
Jos veto menee ohi, saat panoksesi takaisin! Lue tästä lisätietoja!