18-vuotias puolustajalupaus Hampus Lindholm saattaa pelata NHL:ssä jo ensi syksynä.

Anaheim Ducks huusi Lindholmin nimen kuudentena juhannuksen aikaan pidetyssä NHL-draftissa. Ruotsalainen kävi jo antamassa näyttöjä tulokasleirillä ja nuorukaisen mukaan Anaheim on hyvin kiinnostunut hänestä.

Seurajohto oli viestinyt Lindholmille, että tämä palaisi myöhemmin kesällä varsinaiselle harjoitusleirille, josta valitaan pelaajat NHL-joukkueeseen

– Heillä ei ole kovinkaan montaa puolustajaa ja nyt olivat hyvin kiinnostuneita minusta, Lindholm kertoo hockeysverige.se-sivustolle vain hetki tulokasleirin päättymisen jälkeen.

– En ole vielä päättänyt mitä tehdä. Minun täytyy puhua asiasta valmentajalle, äidille ja isälle sekä agentille. En tiedä, joko on tullut sopimustarjous, mutta sellainen taitaa olla tulossa, Lindholm jatkaa.

Puolustaja on kehittynyt viime aikoina huimin harppauksin. Lindholm nousi menneen kauden aikana Röglen juniorijoukkueesta seuran edustukseen ja oli nostamassa Rögleä Allsvenskanista Elitserieniin. Lisäksi puolustaja nousi mukaan alle 18-vuotiaiden maajoukkueeseen ja saavutti hopeaa kevään MM-kisoissa.

Suomalaisista Anaheimin puolustuksessa ensi kaudella häärivät Toni Lydman sekä suurella todennäköisyydellä Sami Vatanen.