KHL-seura Dinamo Moskova palasi keskiviikkona lomilta, mutta yksi pelaaja oli teillä tietymättömillä.

Kesken viime kauden Vitjaz Tshehovista Dinamoon tullut hyökkääjä Mihail Anisin ja seura riitelevät rahasta eikä kyseessä ole mikään pikkusumma.

– Meidän jääkiekkoilija ilmeisesti kuvittelee jotain itsestään. Hän vastustaa painokkaasti sopimusta, jonka hän on allekirjoittanut. Olemme hyvin yllättyneitä. Vaikea sanoa, mitä tässä tulee tapahtumaan, sillä tällä hetkellä emme saa edes häneen yhteyttä, Dinamon toimitusjohtaja Andrei Safronov sanoo Sport-Expressille.

– Sanon suoraan: tarjoamme Anisinille summaa, joka on neljä kertaa enemmän kuin mitä sopimuksessa. Mutta Anisin haluaa kahdeksan kertaa enemmän rahaa. Ja tämähän ei käy päinsä. Se on vastoin seuramme filosofiaa. Anisinille iso kiitos viime kaudesta, mutta hänen täytyy myös kiittää Dinamoa.

Safronov sanoo, että asiassa edetään KHL:n sääntöjen mukaan. Tämä tarkoittaa sitä, että Anisin joutuu maksumieheksi, koska mies on luvattomasti poissa seuran tapahtumista. Anisin nousi viime sesongilla mestaruuden takuumieheksi nakuttamalla 21 pudotuspelissä teholukemat 14+5=19. Sillä heltisi play-offien maaliruiskun titteli.