KHL-joukkue Slovan Bratislava neuvottelee tosissaan kahden slovakkitähden kiinnittämisestä.

Kerroimme jo aiemmin, että Slovan Bratislava käy keskusteluita Miroslav Satanin ja Zigmund Palffyn kanssa. Slovakialaisjoukkueen GM Maros Krajci vahvistaa asian KHL:n verkkosivuille. Neuvotteluiden tuloksia odotellaan uutisoitavaksi piakkoin.

Satan toimi viime kaudella Slovakian pääsarjassa pelanneen Slovan Bratislavan kapteenina. Yli 1000 NHL-peliä urakoinut hyökkääjä teki viime kaudella joukkueelleen 23+29 pistettä. Keväällä Satan johdatti Slovan Bratislavan maansa mestaruuteen ja lisäksi 37-vuotias konkari saavutti Slovakian paidassa MM-hopeaa.

Palffy pelasi NHL:ssä 684 ottelua mättäen pisteitä 329+384=713. 40-vuotias Palffy on kiekkoillut viimeiset kaudet Slovakian pääsarjan HK 36 Skalican paidassa. Viime sesongilla mies voitti liigan pistepörssin huikealla saldolla 26+57=83.

Sekä Satan että Palffy ovat molemmat maansa tunnetuimpia kiekkoikoneita. Keväällä 2002 kaksikko oli avainasemassa Slovakian voittaessa historiansa ensimmäisen ja toistaiseksi ainoan MM-kullan.