Luulaja nappasi suomalaisen taitosentterin – "Juuri häntä olemme etsineet"

Viime kaudella HIFK:ssa epäonnistunut hyökkääjä Kim Hirschovits liittyy Elitserienin Luulajan riveihin.

Hirschovitsin mennyt kausi oli ohdakkeinen. Mieheen kohdistui HIFK:ssa suuret odotukset, joihin hän ei pystynyt vastaamaan. Lopulta Hirschovits vaihtoi kesken kauden KHL-liigan Torpedo Nizhny Novgorodiin. Jo aiemmin keväällä uutisoimme, että Hirschovits ei tule jatkamaan Kari Jalosen valmentamassa joukkueessa.

Luulaja odottaa suomalaiselta taitohyökkääjältä paljon.

– Markkinoilla on melko vähän pelaajia, joten olemme tyytyväisiä saatuamme Hirschovitsin riveihimme. Hän on kokenut pelaaja, joka on tottunut tekemään pisteitä. Juuri häntä olemme etsineet, Luulajan urheilutoimenjohtaja Lars Bergström kertoo tyytyväisenä seuran verkkosivuilla.

Hirschovits näkee siirron järkevänä ratkaisuna.

– Olen nähnyt, kuinka joukkue on viime vuosina vakiinnuttanut asemansa Elitserienin kärkiporukkana. Olen myös keskustellut Joonas Vihkon kanssa, ja hän on kertonut paljon hyviä asioita seurasta. Tunnen myös Topi Jaakolan ja Toni Koiviston maajoukkuepeleistä, Hirschovits taustoittaa.

Avaa pelitilisi tästä ja kuittaa huikea 200 euron bonus (voimassa 20.6. asti)!