KHL-seura tehnyt mammuttitarjouksen NHL-maalivahdille

Ei ole mikään suuri salaisuus, että KHL vetää puoleensa pelaajia joka suunnalta.

Monet KHL-seurat lyövät tänä päivänä pöydälle sellaisen palkkatarjouksen, josta ei yksinkertaisesti voi kieltäytyä. Toki moni pelaaja haluaa pelata NHL:ssä, koska se on maailman kovin kiekkoliiga, mutta rahalla on ihmeellinen vaikutus.

NHL-seura Winnipeg Jetsin ykkösmaalivahti Ondrej Pavelec on saanut tarjouksen KHL:stä, kuten jo uutisoimme. Winnipeg Sunin mukaan kyseessä on todellinen mammuttitarjous, jossa tshekkivahdille luvataan jopa viisi miljoonaa dollaria kaudessa! Kyseinen seura on Pietarin SKA.

Tshekkivahdista tulee rajoitettu vapaa agentti 1. heinäkuuta. Winnipegillä on täysi työ, mikäli se haluaa pitää ykkösvahtinsa. Viime sesongilla Pavelec nautti ”ainoastaan” 1,3 miljoonan dollarin vuosiansioista.

Pietarin SKA:n GM Aleksei Kasatonov on sanonut, että joukkue hakee vielä ”isoa kalaa”.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.