JYPille unelmavastus European Trophyn avaukseen

KHL:ssä SKA - Dinamo Minsk! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

SM-liigan mestari JYP saa mieluisan vastuksen European Trophyn kotiavaukseen elokuussa.

Alunperin JYPin piti kohdata Slavia Praha, mutta seura joutui luopumaan turnauksesta. Vastustajaksi vaihtui Tsekin Extraliigaan noussut Pirati Chomutov. Joukkueen tekee erityisen mielenkiintoiseksi se, että sen päävalmentajana toimii entinen JYP-pelaaja Jiri Dolezal. Toisena valmentajana häärii toinen ex-JYP Leo Gudas, joka on myös seuran GM.

– Loistava vaihdos JYPin kannalta. Dolezalin ja Gudaksen paluu Jyväskylään mielenkiintoisen joukkueen peräsimessä nostaa kotiavauksemme arvoa entisestään, kertoo JYPin uunituore toimitusjohtaja Kari Tyni.

Kausina 1990-1993 Jyväskylässä kiekkoillut Dolezal uurasti 128 runkosarjapeliä tehoin 51+66=117. Hyökkääjän matkaan tarttui SM-hopeaa ja -pronssia.

Puolustaja Gudas pelasi Keski-Suomessa kaudet 1990-1992. Ensimmäisellä kaudella tshekki valittiin liigan tähdistökentälliseen, johon kuului myös Teemu Selänne. Vuosi 1992 oli Gudakselle menestyksekäs: tuolloin hän saavutti pronssia olympialaisista sekä MM-kisoista. Lisäksi kaulaan ripustettiin SM-hopeaa silloisen JyP HT:n paidassa.

Avaa pelitilisi tästä ja kuittaa huikea 200 euron bonus (voimassa 20.6. asti)!


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.

KHL:ssä SKA - Dinamo Minsk! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!