Veri ja perhe veti Ville Niemisen takaisin Tampereelle – "Tänne kuulun ja tänne jään"

Boston - Carolina keskiviikon kova avaus! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Tamperelainen jääkiekkoikoni Ville Nieminen nähdään jälleen ensi kaudella kotiseuransa Tapparan paidassa. Nieminen nousi aikoinaan 17-vuotiaana liigarinkiin, pelasi lähes kymmenen vuotta Pohjois-Amerikassa, kauden Ruotsissa ja palasi Tapparaan kausiksi 2008-10.

Viimeinen reissu ulkomaille alkoi syksyllä 2010 ja kesti pari kautta. Nieminen ehti pelata jo kolmannessa KHL-seurassaan, kun viime joulukuussa hänen sopimus purettiin kesken kauden. Kevätkauden Nieminen pelasi Ruotsin kakkossarjatasolla Örebron joukkueessa. Nyt veri ja perhe veti Niemisen kahden vuoden sopimuksella takaisin kotiin.

– Täällä olen syntynyt, kasvanut ja pelannut. Tänne kuulun ja tänne jään, Nieminen kertoo YLE uutisten verkkosivuilla.

Niemisellä on sopimuksessa purkupykälä ensi kesänä, mikäli veri vetää vielä ulkomaille.

– Nyt mennään vuosi kerrallaan ja pistetään kaikki peliin. Kauden jälkeen katsotaan mitkä ovat tulevaisuuden tavoitteet, onko tankissa vielä bensiiniä jäljellä ja mitä kroppa sanoo.

Yksi suuri asia kotiinpaluussa on ollut perhe. Perhe on asunut Tampereella, kun Nieminen on ollut viimeisimmällä ulkomaan kierroksellaan.

– Ura lähenee loppuaan, on kiva näyttää nuorimmallekin pojalle, että millainen isä on pelaamaan, ettei tarvitse videoita katsella.

Boston - Carolina keskiviikon kova avaus! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!