Veikkaa Leijonien maalin syntyaika – voita VIP-lippu MM-finaaliin ja pronssipeliin!

Suomen jääkiekkomaajoukkueen kevään 2012 MM-kisojen viimeinen alkusarjan ottelu pelataan maanantaina 14. toukokuuta ja vastaan asettuu Kazakstan.

Peliyhtiö Betsafe järjestää eksklusiivisesti SuomiKiekko-sivuston lukijoille mahtavan kilpailun: Veikkaa Leijonien ensimmäisen maalin syntyaika Kazakstan-ottelussa ja voit voittaa 1586 euron arvoisen VIP-lipun MM-finaaliin ja pronssiotteluun!

Palkinto menee varmasti jakoon, sillä täysin oikeaa arvausta ei vaadita: lähimmäksi arvannut voittaa! Ja mikäli Leijonat eivät jostain syystä saa kiekkoa verkkoon varsinaisen peliajan puitteissa, arvotaan palkinto kaikkien osallistuneiden kesken.

Palkinto sisältää: VIP-lippupaketti jääkiekon MM-kisojen 20.5.2012 pelattavaan finaaliin ja pronssiotteluun (1 yhteislippu molempiin otteluihin, arvo 1586 euroa). Lippu oikeuttaa mm. Crowne Plazan tasokkaaseen ruokailuun ennen ottelua, yhteiskuljetukseen Hartwall Areenalle, Leijonapaitaan, erikoisohjelmaan ja VIP-passiin.

Kampanjan säännöt: Mahtavasta VIP-lipusta voivat kisata kaikki Betsafen uudet asiakkaat, jotka rekisteröityvät tämän sivun kautta ja tekevät talletuksen viimeistään maanantaina 14.5.2012 kello 12. Saat samalla jopa 100 euron bonuksen!

Kisa on eksklusiivinen SuomiKiekko-sivuston lukijoille, joten pienempi osallistujamäärä nostaa voittomahdollisuuksiasi! Tämän lähemmäksi MM-finaalia tuskin näin helpolla pääsee!

Lähetä kampanja-aikana osoitteeseen [email protected] vastaavat tiedot, joilla rekisteröit pelitilisi ja teit sinne talletuksen:

  • Nimi
  • Osoite
  • Puhelinnumero
  • Sähköpostiosoite
  • Kisaveikkaus kysymykseen ”Missä ajassa Leijonat ampuu ensimmäisen maalin Kazakstan-ottelussa?” (kirjaa arvauksesi sekunnin tarkkuudella, esimerkiksi 15.03)

VIP-lippupaketin voittaa lähimmäksi oikeaa arvannut, kampanjaehdot täyttävä, kilpailija. Jos kaksi tai useampi kisailija osuu yhtä lähelle, julistetaan ensimmäisenä arvauksensa lähettänyt voittajaksi. Toimi siis nopeasti!

Mikäli Leijonat ei tee Kazakstan-ottelussa maalia varsinaisella peliajalla, arvotaan palkinto kaikkien kilpailijoiden kesken!