MM-guru 2012 löytyi Oulusta!

SuomiKiekko-sivusto etsi viime viikonloppuna MM-gurua, joka lopulta löytyi Oulusta.

Itävaltalaisen peliyhtiön bet-at-homen järjestämässä kilpailussa piti veikata oikein kuuden MM-kisojen ottelun lopputulokset. Oululainen Tommi Kujala keräsi lopulta veikkauksillaan eniten pisteitä ja kuittasi 250 euron suuruisen ykköspalkinnon bonusrahana pelitililleen.

Viikonlopun ottelutulokset osoittautuivat varsin kinkkisiksi, eikä esimerkiksi USA:n voittoa odottanut yksikään kilpailijoista. Tiukan kilpailun ykkössijaan riitti 17 pistettä.

Toiseksi sijoittanut lappeenrantalainen Matti Paakkinen keräsi 16 pistettä ja nappasi 150 euron edestä bonusrahaa. Kolmas oli 15 pinnaan yltänyt ja sadalla eurolla bonusrahaa saanut Tapio P. Lahdesta. Onnea kaikille palkintokorokkeelle yltäneille!

Uudessa kisassa palkintona VIP-liput MM-finaaliin kahdelle!

Tänään tiistaina on jo startannut uusi kilpailu, josta yksi onnellinen kuittaa huikean palkinnon: VIP-liput MM-kisojen loppuotteluun itselleen ja kaverilleen!

Osallistuminen on helppoa:

  1. Avaa pelitili bet-at-homelle tämän linkin kautta.
  2. (jos avasit tilin edellistä MM-gurukisaa varten, voit käyttää sitä!)

  3. Tee talletus ja hyödynnä samalla jopa 100 euron bonus.
  4. Lyö vähintään yksi minimissään kahden (2) euron veto joko tiistain 15.5.2012 tai torstain 17.5.2012 MM-jääkiekon kohteisiin. Ottelulla, pelimuodolla tai kertoimella ei ole väliä. Ei edes sillä, voittaako vetosi.

Lyötyäsi vedon lähetä sähköposti otsikolla ”VIP” osoitteeseen [email protected] ja kirjaa viestiin seuraavat tiedot:

  • Nimi
  • Puhelinnumero
  • Sähköpostiosoite, jolla avasit pelitilin
  • bet-at-homen pelitilin numero

Voit lähettää viestin heti lyötyäsi vedon, sinun ei siis tarvitse odottaa ottelun päättymistä. Pelaa 2 euron veto ja lähetä viesti viimeistään torstaina 17.5.2012 kello 23.59, niin olet kisassa mukana.

Mahtava palkinto arvotaan kaikkien osallistumisehdot täyttäneiden kesken perjantaina 18.5.2012, jolloin myös voittajaan otetaan yhteyttä VIP-lippujen luovutuksesta sopimiseksi.

Kerro kisasta myös kaverillesi, jolloin saatte molemmat omat ”arvat” arvontakoriin!