Leijona-ennakko: Torjuuko kisojen kuumin maalivahti Kanadan kumoon?

Jokerit palaa kaukaloon perjantaina! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Leijonien taistelu MM-kisoissa jatkuu jo tänään kivikovalla Kanada-ottelulla. SuomiKiekko nostaa tapetille kolme ratkaisun paikkaa.

1. Ensimmäinen tosipeli

Yhtään Leijonien aiempia vastustajia väheksymättä, niin Kanada on vasta ensimmäinen todellinen mittari Suomen iskukyvylle. Eilinen Ranska-peli oli kevyttä läpsyttelyä nimivahvaan Kanadaan verrattuna. Ensimmäiset vaihdot kertovat, mikä on Leijonien iskukyky.

2. Ketjumuutokset

Valmennus sekoitti aavistuksen pakkaa eilisen Ranska-pelin jälkeen. Kari Lehtonen palaa maalinsuulle, Antti Pihlström ja Mika Pyörälä palaavat kokoonpanoon. Merkittävin muutos lienee Petri Kontiolan ja Niko Kapasen vaihdokset alemmissa ketjuissa. Kuinka uudet kokoonpanot toimivat, sen ilta kertoo.

3. Maalivahtipeli

Lähtökohtaisesti tämä osa-alue menee vahvasti Leijonien nimiin. Huippukauden NHL:ssä pelannut Lehtonen on pelannut kaksi MM-matsia vakuuttavasti. Sen sijaan Kanadan kassari Cam Ward ei ole yltänyt ainakaan vielä Lehtosen tasolle näissä karkeloissa. Kumpi siivittää joukkueensa voittoon?

Jokerit palaa kaukaloon perjantaina! Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!