Leijona-ennakko: Pilaako tämä asia Leijonien MM-avauksen?

Leijonien MM-kisaurakka alkaa tänään ottelulla Valko-Venäjää vastaan. SuomiKiekko nostaa ennakkoon esiin kolme ratkaisun paikkaa.

1. Avausottelun paineet

Mylvivän kotiyleisön edessä pelaaminen tuo Leijonille lisää virtaa. Vastaavasti tilanne saattaa kääntyä myös vastaan, mikäli onnistumisia ei tahdo tulla. Leijonien avausmaali ensimmäisessä erässä toisi rentoutta peliin.

2. Kurinalaisuus ja maltti

Jukka Jalosen joukkue tulee varmasti pelaamaan järkevää peliä ja tunne tulee pysymään kurissa. Aiempina vuosina Valko-Venäjä on ollut melko kuriton ryhmä, mutta suomalaisluotsi Kari Heikkilä on varmasti saanut iskostettua joukkoihinsa maltillisuutta. Kärsivällisempi joukkue on avauksessa vahvoilla.

3. Huippuvaarallinen Mikhail Grabovski

Grabovski on pelaaja, jota kannattaa seurata tarkalla silmällä. Liukasliikkeinen NHL-hyökkääjä on vaikea puolustettava ja on yksi kisojen vaarallisimmista mailataitureista. Hän oli kaatamassa Leijonia 2009, kun Valko-Venäjä yllätti tuolloin jatkosarjassa rankkareilla 2-1. Grabovski on tehnyt 37 MM-pelissä muhket 33 tehopistettä.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.