Kanada pahin leijonaturkin pöllyttäjä kautta aikojen

© Kuva: Getty Images
Laittaako Flames Jetsin lomille? Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Leijonien MM-historiaan mahtuu kaikkiaan viisi vähintään 15 maalin selkäsaunaa. Onneksemme kaikki ovat jo vuosikymmenien takaa, sillä tuoreinkin on vuodelta 1970, jolloin Neuvostoliitto koulutti Suomea Tukholman kisoissa maalein 16-1. Hurjin Suomen ryöpyttäjä on ollut kahdesti 20 maalin rajan rikkonut Kanada.

Noihin aikoihin ”poika saunoi” hieman eri merkityksessä kuin nykyään, sillä Kanada kylvetti Suomea peräti 24-0 vuonna 1958. Vain neljä vuotta aikaisemmin vaahteralehdet olivat tyrmänneet Suomen lukemin 20-1. Entinen Tshekkoslovakia pesi leijonaturkin lähes yhtä kovakouraisesti vuosina 1949 (19-2) ja 1955 (18-2).

MM-historian kaikkien aikojen ennätyksen rinnalla Suomen murskahäviötkin ovat tasaväkisiä kamppailuita, sillä vuonna 1949 Kanada murskasi Tanskan käsittämättömin 47-0-luvuin.

 


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.

Laittaako Flames Jetsin lomille? Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!